Video

  Опремете ја вашата бања со елегантни и функционални елементи од најквалитетните брендови.
  AKTIV сет ПРОМОТИВНО за 12.990 ден. во Шате Керамика!

  Сетот се состои од:

  • Вградливо казанче од германскиот производител TECE со сите потребни материјали за монтажа.
  • Конзолна WC школка Duravit Rimless со нова технологја на прецизно насочување на млазот за целосно чистење на школката како и поголема заштеда на вода.
  • Капак од германскиот производител HAMBERGER изработен од DUROPLAST- материјал кој овозможува долг рок на траење. Капакот има две посебни функционалности: Soft Close- лесно и тивко затворање на капакот само со еден потег и Take Off- лесно отстранување на капакот со една рака за целосно и темелно чистење.

  *Само со купување на овој сет имате можност да добиете и i-BOARD панел за конзолни WC школки, изработен од водоотпорен материјал и прилагодлив на секаков простор.

  Промотивната цена на овој панел е 2.690 ден.

  Опремете ја вашата бања со елегантни и функционални елементи од најквалитетните брендови.
  AKTIV сет ПРОМОТИВНО за 12.990 ден. во Шате Керамика!

  Сетот се состои од:

  *Само со купување на овој сет имате можност да добиете и i-BOARD панел за конзолни WC школки, изработен од водоотпорен материјал и прилагодлив на секаков простор.

  Промотивната цена на овој панел е 2.690 ден.